fbpx

KOULUTUS

Iloista liikettä varhaiskasvatukseen!

MiniMoven laadukas ja edullinen koulutus

MiniMoven laadukas ja edullinen koulutus ja materiaalipaketti auttavat lisäämään lasten liikettä helposti. Koulutuksen jälkeen sinun on yksinkertaista ottaa materiaali käyttöön ja liike lisääntyy huomaamatta ja monipuolisesti. Liikuntakasvatuksen suunnitelmallisuus vahvistuu ja laatu paranee. Kaikki kasvattajat pystyvät suunnittelemaan ja toteuttamaan innostavaa ja laadukasta liikuntaa.

 

Videokoulutus

Videokoulutuksessa käyt läpi MiniMoven perusteet ja materiaalit. Konkreettiset tehtävät vievät teorian käytäntöön. Opit suunnittelemaan ja toteuttamaan innostavaa ja monipuolista liikettä jokaiseen päivään.

Katso video työyhteisön kanssa yhdessä tai yksin, juuri sinulle sopivana ajankohtana. Videon kesto on 30 minuuttia, mutta koulutukseen on hyvä varata aikaa n. 2 tuntia, jotta ehdit tehdä sisältyvät tehtävät.

Voit katsoa videon osissa, useaan kertaan ja voit tarvittaessa palata siihen myöhemmin. Voit myös perehdyttää videolla uuden työntekijän MiniMoven käyttäjäksi.

Koulutus sisältää sähköisen palautekyselyn.

  • Ensimmäinen tilaus: MiniMoven koulutusvideo ja materiaalipaketti  á 189 € + alv 24%  (+ postikulut alk. 12,75 €).
  • Lisätilaus: Lisämateriaalipaketit koulutuksen yhteydessä ostettuna tai jo aiemmin koulutetuille  á 129 € +alv 24% (+ postikulut alk. 12,75 €)

Jos haluat tilata koulutusvideon usealle työyhteisölle kerrallaan Ole yhteydessä

Tästä pääset tilaamaan >>