fbpx

KOULUTUS

Iloista liikettä varhaiskasvatukseen!

MiniMoven laadukas ja edullinen koulutus

MiniMoven laadukas ja edullinen koulutus ja materiaalipaketti auttavat lisäämään lasten liikettä helposti. Koulutuksen jälkeen sinun on yksinkertaista ottaa materiaali käyttöön ja liike lisääntyy huomaamatta ja monipuolisesti. Liikuntakasvatuksen suunnitelmallisuus vahvistuu ja laatu paranee. Kaikki kasvattajat pystyvät suunnittelemaan ja toteuttamaan innostavaa ja laadukasta liikuntaa.

Tarjolla ovat koulutusvaihtoehdot videona tai livenä.

 

Videokoulutus

Videokoulutuksessa käyt läpi MiniMoven perusteet ja materiaalit. Konkreettiset tehtävät vievät teorian käytäntöön. Opit suunnittelemaan ja toteuttamaan innostavaa ja monipuolista liikettä jokaiseen päivään.

Katso video työyhteisön kanssa yhdessä tai yksin, juuri sinulle sopivana ajankohtana. Videon kesto on 30 minuuttia, mutta koulutukseen on hyvä varata aikaa n. 2 tuntia, jotta ehdit tehdä sisältyvät tehtävät.

Voit katsoa videon osissa, useaan kertaan ja voit tarvittaessa palata siihen myöhemmin. Voit myös perehdyttää videolla uuden työntekijän MiniMoven käyttäjäksi.

Koulutus sisältää sähköisen palautekyselyn.

  • Ensimmäinen tilaus: MiniMoven koulutusvideo ja materiaalipaketti  á 189 € + alv 24%  (+ postikulut alk. 12,75 €).
  • Lisätilaus: Lisämateriaalipaketit koulutuksen yhteydessä ostettuna tai jo aiemmin koulutetuille  á 129 € +alv 24% (+ postikulut alk. 12,75 €)

Jos haluat tilata koulutusvideon usealle työyhteisölle kerrallaan Ole yhteydessä

Tästä pääset tilaamaan >>

 

Livekoulutus

Livekoulutus järjestetään sovitussa paikassa (esim. päiväkodin tilat) sovittuna ajankohtana. Siihen voi osallistua 10-30 henkilöä kerrallaan, joko koko työyhteisö tai yksittäisiä henkilöitä eri työyhteisöistä.

Toiminnallinen ja vuorovaikutteinen koulutus kestää 2 tuntia ja sen aikana opit käyttämään MiniMoven materiaalia ja suunnittelemaan ja lisäämään iloista liikettä.

Koulutus sisältää sähköisen palautekyselyn.

  • Koulutus 39 € /hlö+ alv 24% (pääkaupunkiseudulla). Koulutus ei sisällä materiaaleja.
  • Materiaalit ostettuna koulutuksen yhteydessä 129 € /kpl+ alv 24%. Jälkikäteen tilattuna postituskulut lisätään (alk. 12,45€).
  • Materiaalin ostajalle koulutusvideo kaupan päälle.
  • Hintaan lisätään mahdollinen paikkavuokra.
  • Pääkaupunkiseudun ulkopuolisiin koulutuksiin lisätään matkakulut.

Tutustu MiniMoven materiaaliin TÄSTÄ>>

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä minsku.eklund@globex.fi tai 050 470 7632. Yhteystiedot löydät myös TÄSTÄ>>