fbpx

Ajankohtaista

Iloista liikettä varhaiskasvatukseen!

Ajankohtaista lasten liikunnassa ja MiniMovessa

 

Webinaarisarja perusliikuntataitojen opettamiseen jatkuu syksyllä

Perusliikuntataitojen opettelu on aina ajankohtaista. Webinaarisarjassa käydään konkreettisesti läpi perusliikuntataitojen opettamista lapsille. Webinaarisarjan toteuttavat yhteistyössä Kisakallion Urheiluopisto ja Globex Oy.

Toukokuun juoksuwebinaarista saimme kivaa palautetta, kun Katja Tuominen Raumalta totesi, että kertomamme vinkit olivat innostavasti ja monipuolisesti esitetty ja toinen osallistuja tuumasi, että super hyvä ja käytännön läheinen webinaari! Iso kiitos!

 

Motoriset perustaidot ovat niitä taitoja, joita lapsi käyttää arkipäivän liikkumisessa. Ajattelemme usein, että nämä taidot kehittyvät itsestään, mutta saavuttaakseen riittävät liikkumis,- tasapaino- ja välineenkäsittelytaidot, lapsi tarvitsee oikea-aikaisesti monipuolista ja innostavaa harjoitusta. Varhaiskasvatusiässä luodaan pohjaa lapsen tulevalle liikkumiskäyttäytymiselle ja mahdollistetaan lajitaitojen oppiminen.

Webinaareissa taidot pilkotaan osiin ja käytännön esimerkein näytetään, miten taitoja harjoitellaan varioiden ja leikkien lomassa. Kaikki pystyvät tähän!

 

Tilaa MiniMoven maksuttomat liikuntavinkit

Saat nyt tilattua kaikki kevään maksuttomat liikuntavinkit itsellesi. Täytä tilauslomake ja lataa vinkit itsellesi vahvistussivun tai saamasi sähköpostin linkistä.

Tilaa maksuttomat liikuntavinkit tästä >>

 

 

 

MiniMove somessa

Facebookista ja Instagramista saat liikuntavinkkejä ja näet tuoreimmat kuulumiset! Seuraa MiniMovea Facebookissa >>

@MiniMoveGlobex

 

 

Varhaiskasvattajan uutiskirje

Tilaa Varhaiskasvatuksen uutiskirje, niin pysyt ajan tasalla tulevista tarjouksista ja tapahtumista, joissa MiniMove on mukana!

 

MiniMoven videokoulutus

Katso MiniMoven esittelyvideo tästä >>

Pääset tilaussivulle tästä >>

 

 

 

Tilaa Varhaiskasvatuksen uutiskirje, niin pysyt ajan tasalla tulevista tapahtumista, joissa MiniMove on mukana!